dinsdag 12 mei 2015

Bloglovin'

Al je interesses online verzameld!

Ken je Bloglovin' al?

Ja..? Zoek dan even op PriePraat en op RoosjeMijn en klik op Follow. Dat vind ik leuk ;)

Nee...?  Ga dan naar www.bloglovin.com/ of download de app en meld je aan! Dat gaat heel simpel met je Facebookaccount. (en zoek dan even op PriePraat en op RoosjeMijn en klik op Follow. Dat vind ik leuk ;)Bloglovin' is een hele leuke site (platform) die het mogelijk maakt blogs die je leuk vindt op 1 plek te verzamelen. Zie het als een "blogwinkel" (variant op de boekenwinkel) waar je alle blogs in kunt kijken en de artikelen kunt opslaan die je bewaren wilt. Waardoor je een eigen verzamelpagina krijgt. Vind je een blog leuk dan kun je het volgen. 
Je kan zoeken op verschillende categorie├źn zoals DIY's en Crafts (voor de hakers, breiers en knutselaars onder ons) over Mode, Eten, Wonen etc.


Als je volger van een blog bent krijg je bericht wanneer er een nieuw bericht geplaatst is. Dat kan via de mail en/of met een extension in je browser.


Ik zou zeggen: Bekijk het en probeer het eens! (en vind je het niks - ik kan het me haast niet voorstellen -  dan kun je je account eenvoudig verwijderen).