maandag 4 november 2019

Feel connected

Mooie post hoort in een mooi album dacht ik en zo begon ik aan een junk journal speciaal voor happy mail. 


Een tabblad van Flow magazine met de tekst Feel Connected leent zich perfect voor de cover en dit plaatje versterkt bij mij nog eens extra het gevoel van het geluk van vriendschap en verbondenheid. 


Voor de inhoud (de signatures - 7 stuks in totaal) gebruikte ik o.a. door mijzelf met thee gekleurd papier  (tea stained paper) en ik stempelde de tekst Happy Mail.


Ook maakte ik opbergmogelijkheden (tugspots) voor de bijgevoegde blijmakers die de echte happy mail altijd bevat. Ik stempelde toepasselijke afbeeldingen op losse papiertjes en stak deze in de vakjes en envelopjes. 
Ook maakte ik insteekmapjes met een doorzichtig venster en plakte ik plaatjes die ik knipte uit een oude Flow special. (Waar zouden we zijn zonder de Flow ;)
Ik hield het geheel vrij rustig omdat de echte versiering natuurlijk van de post moet komen. 
      

En toen zocht ik een doosje. Gewoon een doosje waarin ik het kon verzenden. Want ik maakte deze niet voor mijzelf. Dat werd uiteindelijk te mooi om als verzenddoos te gebruiken dus moest ik op zoek naar een ander doosje ;)


En nu moet ik gaan oefenen op het maken van Happy Mail. Misschien krijgt het dan wel een plekje in dit Happy Mail journal.

(Al mijn inspiratie haal ik van Youtube waar je met het resultaat van de zoekwoorden junk journal en happy mail helemaal los kunt gaan.)