vrijdag 3 maart 2017

Beter goed gejat...

dan slecht verzonnen. Hmm dat klinkt niet echt tof. Gejat is ook niet het goede woord. Op het idee gebracht klinkt beter. De cactusrage houdt aan en in de folders  van de Kwantum en de Gamma kwamen nog wat cactussen langs. Beiden van ijzerdraad. Nou is 2 euro 50  niet duur maar met de materialen toch al in huis ligt de gedachte ''Dat kan ik ook zelf" altijd op de loer. (Wat best handig is want het weerhoudt mij van heel wat spontane aankopen :)


Dus ging ik aan de slag met ijzerdraad, een punttang, een blokje hout en universele verf van Amsterdam deco (voorheen decorfin). Buigen, knippen, draaien en verven. 2 kleine gaatjes in een blokje boren, cactus er in et voĆ­la, weer een paar cactussen rijker. Kleine moeite groot plezier.


Al eerder kwam ik bij de Wibra een cactus tegen van mdf. Tja je raadt het al... met de materialen toch al in huis. Nou was ik eigenlijk van plan om ze van triplex te maken maar RoosjeMijn was me voor. Zij maakte ze van karton.

Mocht je het gemist hebben. Gehaakt liet ik ze hier al zien. Denk dat ik ze nu eens ga breien. Leuk als kussens op de bank. Wordt vervolgd.

Wens ik jullie weer een prettig weekend, zonder stekeligheden :)