zaterdag 2 januari 2016

Alles en alles of alles of niets

Wat een mooie quote op het laatste vel van de Flow one-quote-a-day kalender 2015!
Je zou het 'geen toeval' kunnen noemen dat ik hem las, hij zat immers op de scheurkalender van 2015 en het zou logisch zijn geweest dat ik hem dan ook zou zijn tegengekomen maar ik ben van het soort dat slecht is in het 'gebruiken' van iets moois - waarbij het me begint te dagen dat ik mijzelf daar zoveel tekort mee doe - dus het toeval wil dat ik hem pas zag toen ik zocht naar een mooie quote ter afsluiting van 2015. 

You can do anything 
but not everything
David Allen

Wat een timing! Of gewoon doordacht van Flow omdat 1 januari voor menigeen het moment is om te gaan roepen wat allemaal (anders) te gaan doen in het nieuwe jaar.  Yep, hier zit er zo één :)

Je kan alles dóen maar je kan niet álles doen

Deze quote scheur ik af en krijgt een opvallende plek zodat ik er elke dag opnieuw aan herinnerd wordt. En met deze wijze woorden in het achterhoofd ga ik een lijst maken met alles wat ik dit jaar ga doen. 2016 wordt mijn jaar met wat hulp van de Flow daily life inzichten pocket, de Flow scheurkalender 2016 aangevuld met de wijze woorden van Ben Tiggelaar.


Als ik het goed aanpak zou ik alles moeten kunnen dóen. Wat zeg ik... Misschien wel álles. 1 van de eerste dingen is het in gebruik nemen van de tiny pleasures scheurkalender. Beter nog, de tiny pleasures én de one-quote-a-day! 

en daarbij zeg ik: Maak van 2016 JOUW jaar!