dinsdag 2 juni 2015

Terug van weggeweest

Nee, ik was niet echt weg, maar even weg, om weer echt terug te komen. Alle obstakels zijn verwijderd en aan alle voorwaarden voor succes is voldaan. Niets wat mij nu dus nog tegenhoudt. (Behalve ik zelf dan haha want schreef ik niet al eerder: "Het leed dat bloggen heet").

Het was even een drukke vorige week. De overbodige spullen zijn (weer!) naar de kringloop gebracht. Daar waren 2 ritten voor nodig. En dat betekende deze keer enkel naar de inleverbalie en niet naar de winkel zelf. Pfff de kat op het spek :)

Maar Blythe mocht blijven en haar kleine vriendinnetjes ook. Naar mijn zoektocht naar de "perfecte pop" raakte ik verstrikt in haar web :)  De ideale werkomstandigheden zijn (weer!) gecreëerd. Wat wil zeggen dat de werkplekken mij uitnodigen om aan de slag te gaan. En de materialen in het zicht liggen.Als ik eropuit  wil trekken zijn de nieuwe wandelschoenen blaarproof en de banden van de fiets opgepompt. Dus laat het mooie weer maar komen!

En ook RoosjeMijn is gepikt en gesteven. Haar huis is af en opgeruimd en ook haar fiets staat voor het grijpen. Dus ook zij kan creatief aan de slag om er een gezellig boel van te maken.


Ook  "het smoel" van mij blog is af. Het definitieve uiterlijk is een feit. Links zie je mijn Prie(t)praat en rechts zie je de ronde "knoppen" om me op allerlei andere online media te volgen. Dan krijg je te zien wanneer er een nieuw bericht geplaatst is (Bloglovin' - Google+ - Facebook - Twitter), wanneer ik een spontane  'zomaar leuk' foto maak (Instagram), wat ik voor inspirerende foto's en ideeën verzamel op mijn Pinterest prikborden en waar RoosjeMijn zoal mee bezig is.

Nu jullie nog ;) Stappen jullie weer in, om mee te gaan in mijn blogwereld? Like dan mijn facebookpagina en de rest (als je dat nog niet gedaan hebt), klik op mijn berichtenlinks en reageer. Want niets zo leuk als echte volgers en contact door reacties van herkenning of gedeelde interesses op een bericht!

Veel plezier op mijn blog en hopelijk tot ziens in de reacties!