vrijdag 21 april 2017

Niet omdat het kan maar omdat het moet

Een Facebookvriendin doet een opleiding tot wandelcoach en had vrijwilligers nodig om op te oefenen tussen de lessen door. Ik bood mezelf aan maar wel met de woorden dat ik niet te coachen ben. Niet omdat er niets is om aan te werken maar meer omdat ik in de loop der jaren mijn strategie wel heb bepaald.


Maar wellicht ken je de uitdrukking: Als je doet wat je altijd deed zul je krijgen wat je altijd kreeg. En de vraag is dan: Is dat wat je ├ęcht wilt...?


Als ik eerlijk ben naar mezelf weet ik dat dat niet zo is maar de kunst is te ontdekken wat ik dan wel wil. In dit geval beperk ik mij tot de vraag: Wil ik bloggen, wil ik een webshopje, wil ik RoosjeMijn, wil ik ze allemaal of wil ik ze geen van allen en terug naar de tijd van voor het World Wide Web.


Binnenkort krijg ik huiswerk maar het huiswerk wat ik mijzelf nu geef is om volgende week elke dag te bloggen. Niet makkelijk maar het moet om de weg vrij te maken naar wat ik echt wil. 

En ondertussen groeit mijn verzameling planten. Allemaal planten die zich makkelijk laten stekken dus binnenkort ga ik de kraamkamer in gereedheid brengen. 

Heel fijn weekend en wat mij betreft tot volgende week :)