zaterdag 4 juli 2015

Gister verwacht, vandaag gekomen.

Had ik mij in mijn enthousiasme weer vergist in de enorme bult werk die er zit in het maken van een "boekje". Bedenken, maken, scannen, printen, knippen, plakken, foto's maken, opnieuw scannen, nog meer knippen en plakken, niet tevreden, overnieuw, aanvulling maken en ga zo maar door. Hoe kom ik er toch bij dat je dat "even" doet... Dus zat ik weer de hele dag aan mijn werktafel gekluisterd. Maar het is af. Het zelfmaak-stamboom-boekje. Gemaakt voor jong maar ook  leuk voor oud en bedoeld om samen te doen. Voor nu en om te bewaren voor later. 

Nee, niet voor mijn blog maar voor het blog van RoosjeMijn 
Maar voor het gemak ook hier de downloadloadlinks: HIER en HIER (een kleine aanvulling vanwege het nog niet tevreden ;) )

Met daarin een 'ontwerp je eigen familiewapen'. (dit is de mijne geworden. Mijn oorsprong ligt in Frankrijk (vlag), geboren in Leiden (sleutels), wonend in Nederland (vlag), sterrenbeeld weegschaal en vol van mijn rat en katten.
En invulllijsten over de familieleden, het leven toen en en, vragen aan oma en meer.

Download, print, klim met je (klein)kind aan de keukentafel en heb een gezellige middag samen.

En als 'ie dan af is, kan het invullen beginnen. Snel naar opa en oma!

(Op de Facebookpagina van RoosjeMijn ga ik een "familiewapen" ontwerp verloten. Als je kans wil maken, like dan de Facebookpagina van RoosjeMijn en laat een berichtje achter dat je (klein)kind graag een "familiewapen" wil. 1 juli zal ik de gelukkige bekend maken en contact opnemen voor de erin te verwerken onderwerpen.)