woensdag 3 januari 2018

Gelukkig Nieuw Jaar!

Zo, de feestdagen zijn weer voorbij. Hoewel heel gezellig en ik het samenzijn niet had willen missen is het wel wat veel van het goede. Naast de 3 Kerstdagen en Oud en Nieuw die we met familie vierden was ook Bert jarig en ook dat vierden we 2x. RoosjeMijn ging alleen mee naar Oliebollenavond zoals ze het zelf noemt.


Ze was nog niet binnen in het huis van mijn ouders of ze stond al bij de schaal met oliebollen. "Zeg RoosjeMijn, zou je niet eerst netjes hallo zeggen?" Vroeg ik op quasi bestraffende toon aan haar. Waarop ze zich naar me toe draaide, met een grijs "Hallo" zei en weer snel in de schaal dook. Ach ja, het is maar 1x oliebollenavond dus vooruit maar.


Sinds jaar en dag vieren we oud en nieuw bij mijn ouders. Mijn vader bakt de aller aller √°llerlekkerste oliebollen en appelflappen en mijn moeder en ik zorgen voor de maaltijd. Toen ik nog thuis woonde maakten we samen lekkere hapjes voor het buffet. Inmiddels zorgt mijn moeder voor een heerlijke salade en zorg ik voor 2 quiches en zo smullen we ons de avond door. Ook RoosjeMijn liet zich graag bedienen door mijn vader. 


Met mijn moeder speelden we het jaarlijkse spelletje Yahtzee waarbij RoosjeMijn een glansrijke Yahtzee gooide


En met mijn vader keek ze de oudejaarsconference. Zo leuk hoe ze helemaal deel uit maakt van het gezin. De eerste woorden van 'opa Prie' toen ik uit de auto stapte waren dan ook: "Is RoosjeMijn er ook bij?"


Na een avond vol gezelligheid moest ook de foto nog gemaakt.


RoosjeMijn en ik wensen jullie een geweldig 2018!

En nu weer tot de orde van de dag :)