woensdag 28 september 2016

Folders en collages

Een dagje later dan verwacht maar toch nog gekomen. Hier mijn dinsdagbericht maar dan op woensdag. Pff PriePraat was niet vooruit te branden. Nou ja, niet dat ze niks deed maar ze deed van alles maar niet wat ik wilde. Ik wilde namelijk weer eens ouderwets knippen en plakken. Mooie collages maken. (Dat heeft PriePraat  hier en hier en hier ook al gedaan) Moet je kijken hoe hoog de stapel kranten en folders al opgestapeld ligt! Ik kan er een handstand tegen maken :)


Eerst zochten we weer naar mooie plaatjes. De folder die er echt uitspringt is die van de bouwmarkt Karwei. Je kan zien dat ze met VT Wonen samen werken. Maar ook Leen Bakker, Xenos, Kwantum en Ikea hebben leuke spullen.


Na het uitzoeken was het knippen, knippen, knippen en nog meer knippen. Floris is zo'n gezelligerd. Die wil er altijd graag bij liggen.


Kijk zo zijn mijn collages geworden. Eerst maakte ik er één met leuke kinderspulletjes en daarna nog één met plaatjes die PriePraat al een tijdje terug had verzameld. Volgens haar is die stijl alweer een beetje voorbij. Nou ik vind het nog steeds mooi hoor.


PriePraat maakte er ook een paar. Als je op de foto's klikt kan je het beter zien en lezen wat ze ervan vindt. Ze schrijft er altijd wat bij omdat dat zo leuk is voor later als deze stijl ook weer uit de tijd is ;) De reuze lego is erg leuk. Die staat ook op mijn collage.


De linker collage is niet echt haar stijl maar maakt haar vrolijk. Komt vast door de oude naaimachine die op de tafel staat. Ze is al weken op marktplaats aan het neuzen. Kijken kijken niet kopen.


Over de naaimachine gesproken. PriePraat heeft me beloofd dat we de komende dagen achter de (moderne) naaimachine gaan zitten om kleren voor mij te maken. Zóóó benieuwd. Ik hoop een leuk onderwerp voor volgende week!