donderdag 21 mei 2015

Spoil yourself

Over geluk gesproken. Ken je het tijdschrift Flow al?


Vanaf de eerste Flow die in de winkel verscheen ben ik groot fan. Na een paar losse nummers nam ik al snel een abonnement. En ik ben duidelijk niet de enige. Op blogs die ik volg kom ik regelmatig foto's met stapeltjes Flow tegen. Logisch want het blad staat boordevol inspirerende en blij makende artikelen. En altijd iets extra's als notitieboekjes, schriftjes, posters, stickers en veel meer.


Toen er vervolgens specials kwamen (Vakantieboek, DIY, Book for Paperlovers, Mindfulness, Simplify your life - Klinkt goed hè!)  werd dat natuurlijk aan mijn abonnement toegevoegd.


En of dat nog niet genoeg was is er tegenwoordig ook de Flow Weekly. Een kleine weekplanner met elke week een ander thema (ontdek wat je echt wil, het fijne van lijstjes maken, waarom de natuur gelukkig maakt, onthaasten doe je zo enz). Tja, je raadt het al...
Zo kijk ik nu elke week uit naar de donderdag.  In de Flow weekly staat altijd een klein geluk afvink postertje. Van mij mogen ze daar elke week "Als de Flow op de mat valt" bij zetten :)


Daarnaast hebben ze in de webshop (en de boekhandels) ook nog elk jaar een agenda, een scheurkalender en stationary.


Laatst ontdekte ik het 'Spoil yourself'-abonnement. Nou heeft het engelse werkwoord 'to spoil' eigenlijk vooral een negatieve betekenis. A spoiled child (tot op het bot verwend, verpest),  spoiled milk (gemorst, verspild)... maar in deze context wordt het ineens mooi. Wordt het 'Jezelf gunnen'. 
Niet altijd eenvoudig maar toch wel belangrijk, vind je niet?

6 mei kwam er weer een kleurboek uit. Die gunde ik mezelf ook en dinsdag viel hij op de mat.


Vandaag ga ik lekker kleuren. Even niks moeten, alleen maar mogen, lekker gedachteloos of (zoals in de mindfulness gezegd wordt) gedachten toelaten en deze waarnemen zonder oordeel.

(O ja, Flow heeft ook een hele gezellige blog /website. Gun jezelf even een momentje en neem eens een kijkje op http://www.flowmagazine.nl/. En heb je bloglovin'? Een aanrader. Bij mij zit hij al in mijn lijstje blogs wat ik volg. Oh zo spoiled :)