woensdag 21 september 2016

kringlooplief kringloopleed

Ik spring weer aardig van de hak op de tak. Maar ja ik vind ook zoveel leuk en b log graag over wat me op het moment weer bezig houdt... Ach voor elk wat wils zullen we maar zeggen :)

Kringlopen, ik hou ervan. Ik heb in de loop der tijd wel het een en ander het huis ingesleept en weer uitgesleept terug de kringloop in. Dit zijn een paar blijvertjes. De naaikist schaar ik onder de noemer kringloopleed. Die is niet meer helemaal intact en moet een echte opknapbeurt ondergaan. Kijken of ik er nog iets moois van kan maken. De door Espiratie zo geroemde Annie Sloan verf moet de klus gaan klaren denk ik. En het raam van het raamscherm waar geroest gaas in zat wilde ik altijd al hebben maar staat ook al meer dan een jaar te verstoffen. Maar nu heb ik daar ook een leuk idee voor. Daarvoor moet ik alleen nog even naar de kringloopwinkel (heel naar ;)De theepotten zijn blijvertjes. De oranje is natuurlijk gewoon leuk. De gebloemde staat op mijn werktafel boven en de bruine die krijgt een plekje ergens in mijn gezichtsveld. Geen idee wat het is want "hij is maar gewoon bruin" maar elke keer als ik er naar kijk maakt mijn hart een sprongetje. 
En wat vind je van het ontbijt/lunchsetje... Ik vond het zo grappig. Een bordje, mok en schaaltje die samen een vrouwtje vormen. 

Terwijl ik naar boven loop om te kijken of ik meer kringlooprommeltjes op de foto kan zetten kom ik weer met een bol katoen naar beneden om Alice in Wonderland te breien. Ik heb alweer een tijdje niet gebreid.  

En zo spring ik weer van de hak op de tak. Voor elk wat wils zullen we maar zeggen ;)