vrijdag 22 januari 2016

Helpende handjes

RoosjeMijn zag mij zo bezig met de Fimoklei en de hommeltjes als resultaat en vroeg me wat ik aan het doen was. Dus ik legde haar uit dat ik hommeltjes aan het maken ben voor Stichting Tuinderij Ganzert. Leuk! riep ze gelijk enthousiast. Ze kent de stichting want ze is een keer mee geweest en toen was het zelfs extra leuk omdat ze geheel onverwachts op de foto kon met Angelique Kr├╝ger van Omroep Gelderland. Maar goed, dat is weer een ander verhaal :) 

Ik liet haar de hommelhangertjes zien en ze werd gelijk enthousiast en bood me aan erbij te helpen. Nou graag natuurlijk!


Dus ik gaf haar zwarte, witte en gele fimoklei (en rood want daar vroeg ze extra om), liet haar even zien wat de bedoeling is en voor ik het in de gaten had kon de eerste set al in de oven. 


Leuk zoveel enthousiasme. Ze is niet meer te stoppen. Ik denk dat er het weekend heel wat gemaakt gaat worden. Nu is ze met de rode klei bezig. Geen idee wat dat wordt. 


Ik vroeg het maar ze wil het me niet vertellen. Misschien volgende week. Spannend, ik ben benieuwd. Voor nu wens ik iedereen een fijn weekend! Tot volgende week.