maandag 13 april 2015

RoosjeMijn...


Terwijl ik een beetje peinzend uit het raam zit te staren over hoe ik nou verder wil met mijn blog zie ik iemand voorbij fietsen. Ze kijkt naar binnen en maakt een gebaar naar de katten op de vensterbank. Ik zwaai naar haar en ze komt het pad op. "Hoi, ik ben RoosjeMijn, wat een mooie katten heb je!" Als we even staan te kletsen vertelt ze me dat ze een blog heeft en dat ze bij gebrek aan inspiratie maar een rondje is gaan fietsen. "Dat is ook toevallig!" zeg ik. "Met dat zelfde gevoel zat ik een beetje uit het raam te staren..."Dat is ook wat :) Ze vraagt of ik zin heb om 's avonds bij haar een bakkie thee te komen doen. Dat lijkt me wel leuk dus zo geschiedde.


Met een lekkere mok thee kletsen we uitgebreid over onze blogs en het blijkt dat we dezelfde dingen leuk vinden. Hoe leuk zou het zijn om samen met de blogs verder te gaan!


Voor de gein poseert ze nog even in haar werkkamer zodat ik over haar kan bloggen vandaag. 

Het is de bedoeling dat RoosjeMijn het creatieve deel op zich neemt voor de kinderen en dat ik meer de herinneringen ophaal en klets over het leven van alledag...

We hopen dat je het leuk gaat vinden :)