woensdag 26 april 2017

Geduld

is een schone zaak. Maar is het gebrek aan geduld of een gevoel van gebrek aan tijd. Voor de foto's bij dit bericht was geen geduld nodig. Dat was puur mazzel. Op de juiste plek, op het juiste moment. Mijn uitzicht vanaf mijn werkplek.


Het heeft wel even geduurd voordat ze kwamen. Een kwestie van geduld en de weigering de uitgebloeide kaardebol te verwijderen.


Maar terwijl ik bezig ben met het maken van het boek word ik ongeduldig en kan ik niet wachten tot het af is. Gulzig naar de volgende creatieve bezigheid. Zal ik dan gaan breien, haken, weven, macrameeĆ«n, handletteren, figuurzagen, ramen lappen... 


Als ik er zo over nadenk heb ik aan geduld denk ik geen gebrek. Bij mijn vroegere baan werd ik geroemd om mijn geduld bij het overbrengen van kennis. Misschien wil ik gewoon teveel. Nee beter, ik wil gewoon veel. Tja en daar is tijd voor nodig (en geduld.) En aangezien ik van plan ben 100 te worden heb ik tijd zat!

Omdat het vandaag prima binnenzit weer is ga ik verder aan mijn (plak)boek. Voor het resultaat het boek en mijn  volgende maaksels zullen jullie nog even geduld moeten hebben ;)