dinsdag 10 januari 2017

Stempelen of puzzelen

Om te beginnen heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige bericht. Hier maar ook op Facebook en Instagram. Hoewel het gemis blijft gaf het me toch de nodige troost en dat was absoluut fijn.

Het bericht wat ik eigenlijk had willen plaatsen gaat over stempelen maar uitstel is geen afstel dus hier is 'ie dan.  Als bijkomend voordeel kon ik mijn resultaat toch nog wat verbeteren en ook stempelen bleek een fijne bezigheid om niet teveel te denken :)

Ik knipte mijn stempels uit foam. Spul wat ik allang in huis had, totaal vergeten was en door een bericht van Ogenzalf weer aan herinnerd werd. Super Ageeth!Het was niet alleen stempelen, het was ook een beetje puzzelen en dat vind ik ook leuk om te doen. De puzzel is met allemaal nieuwe stempels uit te breiden en zo te gebruiken voor allerlei leuke afdrukken. Wat ik dan ook zeker nog ga doen.  


En wat ook zo leuk is van deze stempelpuzzel. Je kunt de kleuren veranderen, de stempels anders neerzetten en zo steeds je plaatje aanpassen. 


Als ik de print zo zie, mis ik nog een stoel, een poster aan de muur, een plantentafeltje en mag de naaimachine op tafel. Ik fantaseer nog even door. Zie je die "gieter" leuk hè, dat is de koffiepot die ik niet kocht en die toen foetsie was. Zo heb ik hem toch nog een beetje in huis.

Mocht je denken: Hé dinsdag RoosjeMijndag, waar is RoosjeMijn? Die is zelf ook weer enthousiast aan het bloggen. We zijn namelijk samen aan het stempelen geweest. Benieuwd naar haar resultaat? Kijk dan snel op het blog van RoosjeMijn.