vrijdag 17 maart 2017

Vertraagde post

Er ging weer post de deur uit. Deze keer geen 2 enveloppen maar 4. De 2 gelukkigen van de Postengelpost van 3 weken geleden moesten op mijn post wat langer wachten. De gezondheid van Manlief ging even voor. Maar wat in het vat zit verzuurt niet dus vandaag was het zover.


De mooie tabbladen uit de Flow deden weer dienst als envelop. 


Op deze manier kon ik ook weer 4 van de 365 slingers het land in slingeren. Komen ze ook buiten een straal van 15 km van hier. 

Omdat de meteorologische lente alweer begonnen is zijn de maart slingers gemaakt van gehaakte bloemen en omdat in maart de zaaitijd begint handletterde ik een kaartje.


Om de bijen, hommels en vlinders een plezier te doen stopte ik in elke envelop een klein envelopje met wilde bloemen zaad. Ik hoop dat het ook echt de grond in gaat. Daar wordt de natuur blij van en wij uiteindelijk ook. 


en om dat kracht bij te zetten ging er ook een gehaakt hommeltje mee.
Tot slot ging er weer een inpakpapiertje omheen. Iets wat ik bij deze post altijd doe nadat een eerder verzonden pakje geopend aankwam.


Achteraf gezien hadden er eigenlijk bloemenzegels op gemoeten maar die hadden ze niet meer bij de plaatselijke postzegelwinkel. Ach zo zullen ze ook wel aankomen :)

En nu maar hopen dat de ontvangers blij zijn met mijn post en eigen maaksels.

Ik wens jullie weer een fijn weekend!