woensdag 20 januari 2016

Folders ja graag!

Bij mij zul je geen sticker aantreffen op de brievenbus. Niks "Nee tegen folders" en huis aan huis bladen maar een volmondig JA. Mijn oma vulde vroeger plakboeken die ik van haar geërfd heb en al heel lang wil ik zelf ook een plakboek gaan maken. De afgelopen maanden heb ik al heel wat uit folders en kranten geknipt en ik was vast van plan om 1 januari te beginnen met het maken van een soort van jaarboek.  Hoe leuk is dat... Nou heel leuk, althans dat vind ik :) Ietwat verlaat nu dan eindelijk begonnen.


Je kent ze vast wel, de Moodboards. Deze is voor een good mood :)

Ik knip de dingen uit waar ik iets bij voel. Bij voorkeur natuurlijk leuke dingen maar het kan zijn dat er ook krantenartikelen in komen waar ik helemaal niet blij van word of verbaasd of verontwaardigd over  ben.

Vandaag bleef het beperkt tot de leuke dingen. Het prachtige behang van de Monstera plant. Als klein kind hadden we gordijnen met dit patroon. Als het aan mij ligt maken ze die opnieuw. Toch eens kijken of zoiets niet mogelijk is.En een mooie blauwe stoel. Helemaal mijn stijl. In de kleur groen van het behang was ie echt perfect :)


Sperzieboontjes. Heerlijk hoe mijn moeder die maakt. Als er een restje in de koelkast belandde was het 'mijn'. Peren zijn mijn favoriete fruit en eet ik elke dag. En poffertjes!  Mmmm. Laatst at ik ze uit de magnetron. Zelfs die waren lekker dus zodra ik een poffertjespan in een folder zie staan, loopt het water me in de mond.


Dit zou ik ook wel iets vinden. Samen met mijn ouders. Gezellig - je loopt makkelijk even in en uit, Praktisch - je doet wat voor elkaar, Genieten - zo fijn wonen daar en Lekker - hmmm sperzieboontjes ;)