woensdag 1 januari 2020

Dag 2019. Hallo 2020!

Toen PriePraat rond de kerst in de kerstkaartenzelfmaak stress schoot en ze er uiteindelijk nog 5 kaarten wist uit te persen leek het mij (RoosjeMijn) verstandig om voor mogelijke oud en nieuw stress een stokje te steken. Daarom haalde ik al mijn overredingskracht uit de kast en wist ik haar ervan te overtuigen dat we het beter samen konden doen. Sterker nog, ik zei:"Laat mij maar, dan komt het allemaal dik in orde! En zo geschiedde. 


Om te beginnen maakten we een heerlijke grote quiche met 2 verschillende smaakhelften (en zo wist ik de stress weer te verjagen toen te laat bleek dat 1 van de 2 kleine bakblikken verdwenen was ;)


Groenten snijden, spekjes bakken, 6 eitjes tikken en snoepen van de kaas. De voorpret was begonnen. Via Facebook namen we als team quiche nog even contact op me team oliebollen om te checken of alles goed ging. Natuurlijk ging alles daar goed!


Toen we op 31 december aankwamen bij de ouders van PriePraat bleek de tafel al vol te staan met lekkers om onze buiken mee te vullen. Wat kunnen tradities toch heerlijk zijn ;)


Natuurlijk schoof ik mijn stoeltje gelijk even aan bij de grote oliebollen-bons om met elkaar op te scheppen over wat we gemaakt hadden


en vulde ik mijn buik met de eerste maar zeker niet de laatste oliebol en appelflap (ons jargon voor appelbeignet). Ik blijf het zeggen hoor: Het zijn de aller aller √†√†√†llerlekkerste die ik ken. 


Later op de avond vermaakten de oliebollen-bons en ik ons nog met het maken van mooie bolletjes wol want hij is niet alleen een oliebollen-bons maar ook een brei-bons! en nadat we genoten hadden van de oudejaarsconference van Claudia de Breij gingen we vuurwerk kijken. Sjongejonge wat werd er veel afgestoken in Tiel!


Ja het was een gezellige oud en nieuw. Ik ben blij dat ik er weer bij kon zijn. Ik denk dat ik PriePraat er maar eens van ga overtuigen dat 2020 samen echt leuker en stresslozer wordt ;)

Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van de oudjaarsavond en vol goede moed het nieuwe jaar zijn ingestapt en wens jullie een heel gezond, gelukkig en vrolijk 2020!!