maandag 18 mei 2015

Hooray! It's Monday

Niet voor iedereen een standaard kreet vrees ik. Maar ik ben een fervent lezer van het blog Ing-things van Ingrid van Willenswaard, en zij schrijft niet in het weekend :)

Ik ontdekte haar blog door haar boek Kringloopgeluk. Een (zoals de cover kopt) feelgood doe-boek over wat je allemaal kunt doen met kringloopspulletjes en nog veel meer! Laatst heb ik ook haar boek Vive la Vie gekocht. Vol met nóg meer DIY geluk! Je snapt, mijn geluk kan niet meer op haha. Als je geen creatief type bent, zou je het spontaan worden bij het lezen van haar boeken. Het staat zo vol inspirerende ideeën en foto's!

Ik kwam er pas achter dat ze op een steenworp afstand woonde tegen de tijd dat ze alweer verhuisd was. Jammer want ik had best wel een keer bij haar op de thee (ik drink geen koffie) willen gaan of haar willen uitnodigen wanneer haar kachel het weer eens zou hebben begeven.
Het was toch leuk geweest om  onder de noemer 'vrije tijd' (onderdeel in mijn nieuwe weekplanning) eens een inkijkje te krijgen in het leven van een succèsvol blogger :)Nu blijft het bij het volgen van haar blog. Ook niks mis mee. Ik zeg niet voor niets "Hooray it's Monday.  Haar blog is een verlengstuk van haar boeken, zit vol met inkijkjes in haar (creatieve) leven en staat boordevol leuke en vrolijke zelfmakers, rake quotes en mooie foto's.

Mocht je je aangemeld hebben bij Bloglovin' en nog een leuke site willen toevoegen... Klik dan op onderstaande foto!Je zal nog weleens een door mij gemaakt resultaat van haar haak, brei, vouw en knip tutorials langs zien komen hier. Want nu ik mijn tijd efficiënt indeel kom ik daar eindelijk aan toe!