vrijdag 2 maart 2018

Social Media

En hoe was dat? een dag geen PriePraat? De pogingen waren er maar liepen op niks uit dus gisteren nam ik een skipdag. Volgens de 'regels' van de 40 dagen bloggen heb ik er 6 :)

Ik had het er van de week al over. Instagram, Pinterest, Facebook. Door mijn gebrek aan organisatievermogen / chaotische inslag hangen ze er een beetje bij.  Niet slim want uit mijn blogstatistieken blijkt dat ze bijdragen aan een groter aantal bezoeken op mijn blog. En welke blogger wordt er niet blij van meer bezoekers. (Ah zie ik hier dan toch een Bullet Journal aankomen?)Natuurlijk is het ook gewoon leuk. Wie mij volgt op de diverse media weet dat ik er heel weinig actief ben. Wat ik zeg, het idee is heel leuk maar het is inmiddels een overwoekerd oerwoud geworden. Vergis ik mij of was het 'vroeger' meer een 1 op 1 contact en word  ik tegenwoordig om de oren geslagen met meldingen die op zich  niet voor mij bedoeld zijn. En dan de volgorde... Even de tijdlijn aflopen werkt ook niet meer. 

Maar goed, ik tekende een paar linkplaatjes en ga binnenkort weer een poging wagen op Facebook, Pinterest en Instagram. Iemand nog tips om niet meer te verdwalen?