vrijdag 2 maart 2018

Social Media

En hoe was dat? een dag geen PriePraat? De pogingen waren er maar liepen op niks uit dus gisteren nam ik een skipdag. Volgens de 'regels' van de 40 dagen bloggen heb ik er 6 :)

Ik had het er van de week al over. Instagram, Pinterest, Facebook. Door mijn gebrek aan organisatievermogen / chaotische inslag hangen ze er een beetje bij.  Niet slim want uit mijn blogstatistieken blijkt dat ze bijdragen aan een groter aantal bezoeken op mijn blog. En welke blogger wordt er niet blij van meer bezoekers. (Ah zie ik hier dan toch een Bullet Journal aankomen?)Natuurlijk is het ook gewoon leuk. Wie mij volgt op de diverse media weet dat ik er heel weinig actief ben. Wat ik zeg, het idee is heel leuk maar het is inmiddels een overwoekerd oerwoud geworden. Vergis ik mij of was het 'vroeger' meer een 1 op 1 contact en word  ik tegenwoordig om de oren geslagen met meldingen die op zich  niet voor mij bedoeld zijn. En dan de volgorde... Even de tijdlijn aflopen werkt ook niet meer. 

Maar goed, ik tekende een paar linkplaatjes en ga binnenkort weer een poging wagen op Facebook, Pinterest en Instagram. Iemand nog tips om niet meer te verdwalen?

3 opmerkingen:

 1. Voor mij hebben al die media een aparte functie: Pinterest gebruik ik niet als een sociaal kanaal en niet om met anderen te communiceren, maar om inspiratie te zoeken en op te slaan. Maar van al mijn sociale media heb ik daar wel de meeste volgers, ook al doe ik daar totaal niks mee of voor :) . Instagram is om mijn foto's snel te delen: ik maak er veel en ik toon ze graag. Op mijn deel ik niet alleen foto's maar ook tekst en facebook is mijn kanaal om met de mensen uit mijn echte leven contact te houden. ik heb ook een facebookpagina, maar daar die ik buiten het delen van mijn blogposts en andere dingen eigenlijk niet echt iets mee en twitter van't zelfde. En niks moet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem je leven (én je blog) en hou vast
  aan de weg die bij jou past.
  Ieder mens z'n (of haar) eigen waarde
  maakt een mens tot mens op aarde.
  Ik doe wel m'n best op social media, zou het leuk vinden als ik meer volgers kreeg en ga er toch geen geld in steken. Graag of niet!
  Ik volg je waar ik kan. Heel graag!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn tip is er niet té veel verschillende kanalen op na te houden. Ik concentreer me vooral op Facebook en op Pinterest. Instagram ligt me niet (sinds mijn account gehackt werd zéker niet) en de rest...pffh... je kan inderdaad door de bomen het bos niet meer zien!
  PS: Leuke tekeningetjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen