woensdag 4 november 2015

Familiemuseum

In een eerder bericht schreef ik al hoe ontzettend trots ik ben op de creativiteit in de familie van mijn moeders kant.

Zo trots dat ik op mijn blog een speciaal plekje heb gemaakt voor een (kleine) virtuele tentoonstelling. Rechts in de rij ronde knoppen zie je het staan: Familiemuseum.

Laat ik beginnen met mijn opa en oma. Samen waren ze vaak creatief bezig en door de jaren heen hebben ze dan ook de nodige kunstwerkjes gemaakt. 

Een selectie van de museumstukken gemaakt door mijn opa

en de kunstwerkjes van mijn oma.

Voor een mooier overzicht en om een blik te werpen op de kunst van de andere familiekunstenaars nodig ik je graag uit hier of rechts  op de knop familiemuseum te klikken :)

De collectie is nu nog beperkt. Ik verwacht bij mijn tante ook nog veel moois te vinden en dan wordt het ├ęcht een bijzondere virtuele tentoonstelling!

(Met het veranderende tijd; de overdaad aan (geïmporteerde) spullen en de snelheid waarmee deze weer vervangen worden door een volgende hype lijkt de eigen creativiteit te verdwijnen. (Hoewel er gelukkig nog heel wat af gehaakt en gebreid wordt :) Kijk ook eens rond in je eigen omgeving. Wie weet wat voor bijzonders je nog tegen komt! Is het niet voor nu dan misschien voor later)