vrijdag 30 september 2016

Ik en mijn ikken

Oooh sóms...! en in mijn geval deze week dus. Niet om iets maar gewoon omdat... Vorige week opende ik een Flow en zag toevallig een artikel over Voice Dialoque. Dat ging over de ikken die ieder mens (ja jij ook :) in zich heeft. En gedurende de week ontdekte ik er een paar in mij. 


Het liefst ben ik samen met de genieter. Die loopt graag met haar hoofd in de wolken en ziet alleen de zon en de (kleine) mooie dingen om haar heen.


Gelukkig krijgt die ook wel veel de ruimte maar het leven is natuurlijk niet alleen maar zon en genieten en op zo'n moment komt er een andere ik om het hoekje gluren.


en als ik pech hebt klautert die tot boven om mijn opgewekte humeur om zeep te helpen en dan is het gedaan met de lol. 


Ondanks dat de genieter nog steeds de mooie dingen ziet (zoals een walnoot op het dak) verdwijnt de zon uit de fijne plaatjes en wordt er weinig meer gedeeld.


Gelukkig hebben ze 1 ding met elkaar gemeen. Ze zijn allemaal gek op Tut(tebel). En als ik nu het laatste woord geef aan de genieter: "Wordt het toch nog gezellig" :)


En zelf ga ik even een vriendelijk woordje spreken met ik en mijn ikken want zeg nou zelf: Niks fijner dan met elkaar op 1 lijn te zitten toch? Elkaar niet te beperken maar te versterken.

Fijn weekend :)