woensdag 20 april 2016

Hardleers


Ik voel mij best gezegend dat ik mij nooit verveel. Ik barst van de hobby's en heb altijd wel iets te doen en aan ideeën ook nooit gebrek. Waar ik wel gebrek aan heb is tijd. Iets wat er automatisch bij lijkt te horen in mijn leven. Maar als ik  heel eerlijk ben is dat iets wat ik over mezelf afroep.

Want naast alles wat ik wil doen voor mezelf, wil ik ook alles doen voor een ander. Zo was gisteren volledig gevuld, was ik vandaag bezig in de tuin van mijn ouders en ben ik morgen ook  de hele dag op pad. Ondertussen stapelen andere "beloftes" zich op. Tijd om mezelf even op de vingers te tikken.


Dus haakte ik een 'niet storen slinger'. Niet voor jullie hoor maar puur voor mezelf. Want er is er maar één die mij steeds stoort in waar ik mee bezig ben door steeds maar te willen en dat ben ik zelf. De slinger hang ik voorlopig maar even voor mijn eigen neus :)

Eerst de openstaande projectjes wegwerken. Even niet willen maar doen! Zou het me lukken of is het zoals de titel al doet vermoeden en ben ik een beetje...