dinsdag 23 mei 2017

Klein geluk

Vele kleintjes maken een grote. Dat geldt ook voor geluk. 
De afgelopen dagen zocht ik naar rust in mijzelf maar wilde ik ook bezig zijn. Zo ging ik aan de slag met mijn prikbord. Een prikbord vol klein geluk.


Natuurlijk kunnen daarop niet ontbreken de kraaltjesmaaksels van @Maakhetff (Ik kocht bij haar een wit en zwart poesje als herinnering aan de 2 poezen die ik vroeger had), 2 tulpjes en een fototoestelletje. Ook de verrukkelijke post van @Ogenzalf blijft een plezier om naar te kijken en niet te vergeten de leuke (patroon)kaarten van Ingthings en de liefde (uit het webwinkeltje) van  @dingendiefijnzijn.


Door een paar fruitstickertjes die ik vond in een oud schriftje van mijn in 1989 overleden oma begon ik spontaan stickertjes te plakken op een toepasselijke kaart uit de Flow. Verzamelen word ik blij van en een verzameling die zo weinig ruimte inneemt als deze helemaal. (Op de achterkant zitten er nog meer.)


Draadjes horen in mijn leven dus kregen die ook een plekje net als een oude foto uit de tijd dat het leven nog een feestje was omdat de slingers er al hingen. (Wat is het fijn om je alleen de leuke dingen uit een tijd te herinneren :) Onderaan zit ook nog een visitekaartje van @De Breimeisjes, een fijn blog en lieve blogvolgster.


Het prikbord hangt aan de muur boven de tafel waar ik meestal zit. Een fijne plek met een fijn uitzicht. Een uitzicht met (klein) geluk.