maandag 29 juni 2015

RoosjeMijn

Als je mijn blog een beetje gevolgd hebt, weet je dat er naast PriePraat ook nog een blog RoosjeMijn is.PriePraat is voor "oud" en gaat over de lol van alledag (althans, dat is de bedoeling),  aangevuld met leuke doe-het-zelf voorbeelden die betrekking hebben op RoosjeMijn. 


RoosjeMijn is voor "jong" en is  creatief bezig zijn, leuke dingen doen, leren en ontdekken met (een beetje) hulp van "oud".Laat ik het iets duidelijker uitleggen: Nu ik inmiddels zelf "oud" ben en geen oma's en opa's meer heb, vind ik het heel jammer ik mijn leven als kind niet bewuster met ze heb gedeeld. Dit kwam door de afstand (ze woonden ruim een uur rijden van ons vandaan) maar ook omdat ik niet door had hoe waardevol een fijn contact met opa en oma is. Zo ontstond mijn idee van RoosjeMijn. 

RoosjeMijn is een lief, vrolijk, creatief en leergierig meisje en hoopt met haar blog oma's, opa's, moeders, vaders, kinderen en hun vriendinnetjes en vriendjes enthousiast te krijgen om samen leuke dingen te doen, te leren, en te maken. 

Ook is ze altijd op zoek naar leuke vriendinnetjes. Vandaar de eerste 2 haaklesjes in de 2 voorgaande berichten. Ik hoop dat ze je helpen met het maken van een vriendinnetje voor RoosjeMijn :)

Elke vrijdag zal er een bericht op RoosjeMijn verschijnen waar een leuke activiteit aan vast zit voor een week plezier. Hier op PriePraat komt dan een soortgelijk bericht en hopelijk word je er door aangestokenen gaan jullie samen aan de slag... 

Hoewel ik te weinig tijd met mijn oma's en opa's heb doorgebracht heb ik gelukkig nog wel een aantal (door mijn oma zelfgemaakte) erfstukjes en waardevolle herinneringen.