vrijdag 2 juni 2017

Een beetje offline

Een tijdje geleden kocht ik het letterbord van Misceaup. De bedoeling was om daar een soort van planbord van te maken. Tot zover is dat nog niet gebeurd.


Wat me in eerste instantie tegenhield waren de lettertje die door elkaar in een bakje lagen. Voordat ik een woord gevormd had waren zo'n beetje alle letters al vastgepakt. Daarom maakte ik een handige vakverdeling in een grote lade in één van de Ikea Moppe kastjes waar ik mijn spullen in bewaar.


Daarna gebruikte ik het bord een paar keer voor mijn header en quotes en zo belandde hij met een leuke tekst op een plank. Ik heb de afgelopen maand elke werkdag geblogd en hoewel erg leuk is het ook wel erg arbeidsintensief. Ik merk dat ik behoefte heb aan 'hap-snap' bezig zijn. Tijd voor de volgende test: Hoe bevalt het me offline??


Nou ja offline... Ik ga minder bloggen en actief jullie blogs volgen en reageren. Ook ga ik weer tijd besteden aan Instagram en Facebook. Als geheugensteuntje plan ik dat op mijn bord (ik ben een beetje chaotisch :) De letters liggen al klaar.
En ik ga lekker hap-snap knutselen. Zodra ik iets af heb of er iets leuks over kan vertellen zet ik het natuurlijk op mijn blog. 

Heel fijn lang weekend en tot ziens op je blog, Instagram, Facebook en iets minder hier.