dinsdag 14 maart 2017

Barbie

Nog maar een keer een dinsdag poppendag. Toen ik laatst het blog van de Breimeisjes zag bedacht ik mij dat ik ook nog een tienerpoppenverzameling heb. Oneerbiedig in een doos weggestopt in de kast. 


Dus kwam de doos weer tevoorschijn en mochten de poppen er weer uit. Op de foto hierboven zie je 4x Barbie. (Oei oei, de 3 rechter poppen zijn nieuw aan de verzameling toegevoegd. Gewoon omdat ik het leuk vind de verschillende soorten te hebben. Dan heb ik het over standaard (links) lang (blauwe rok) klein (laat zich raden) en curvy (rechts). De nieuwe 3 rechts kunnen armen en benen niet buigen.


De poppen hierboven zaten dus weggestopt in die doos maar nu ik in mijn vorige bericht alle poppetjes zo uitgestald heb mogen deze daar eigenlijk niet bij ontbreken. Het linker en rechter popje ben ik de naam van kwijt. Het zittende popje is de Monster High Draculaura en de 3 poppen erachter zijn van Ever After High.


Hoewel ik eerst moest wennen aan het hoofdje van Skooter sloeg de verzameltic toch weer toe en speurde ik Marktplaats af. Dit Skooter en Skipper koffertje met 2 Skooters wilde ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Dus de koop was al snel gesloten. 
En bij de kringloopwinkel scoorde ik ik nog een Sindy en 2 Fleurs. Dat haar zou ik wel fixen... Niet dus :).  In een poging er nog iets van te maken is het haar van de blonde Sindy nu echt niet meer in model te krijgen en hebben de wimpers van Fleur ook maar losgelaten (wist ik veel dat ze geplakt zaten). Jammer maar een uitdaging om ze van nieuwe wimpers en haardossen te voorzien.Voorlopig wil ik het bij deze poppen houden. Niet te geloven hoeveel verschillende barbies er momenteel te koop zijn. Laat staan geweest zijn of nog zullen komen!  Geen beginnen aan dus. 

Hoewel, had ik op marktplaats niet nog een leuke Camay Clone Sindy gezien... Nee zo is ie leuk. Toch... ? Nou ja, we zullen zien  ;)