vrijdag 19 februari 2016

Vastgebeten

Vanmorgen beet ik mij vast in het boek wat (vanaf) donderdag 25 febr. besproken gaat worden bij de LEeSclub 'Dingen die fijn zijn LEeSt'.  Of ik wilde of niet, ik kon niet meer stoppen. En dat voor iemand die zegt zoveel gelezen te hebben en daardoor uitgelezen te zijn. Bij dit boek heb ik daar absoluut geen last van. Deel 1 heb ik uit. Op naar deel 2. Donderdag ben ik erbij!



Vanmiddag beet ik mij weer vast in de klus op zolder. De tv / audiohoek was aan de beurt. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar hoewel ik haast alle muziek via Spotify kan luisteren en verder zo'n beetje alles wat ik bedenken kan op een harde schijf heb staan kan ik nog geen afscheid nemen van mijn cd's en stereoset die inmiddels ook alweer bijna 20 jaar oud is. Dus hup ook voor hun gold 'voetjes van de vloer'. (Om achteraf te ontdekken dat de cd-speler van de set het niet meer doet, Nou ja, dan doen we dat toch via de dvd speler :)


Voor de schilderijen draaide ik schroeven in 2 balken, spande draden van boven naar beneden en schoof ze daar tussen. Nee, deze schilderijen zijn niet van mijn hand. De linker kreeg ik van een vrouw uit de straat als dank voor mijn hulp in een moeilijke periode en de rechter is een portret van mij gemaakt door een collega als afscheidscadeau bij mijn vertrek.


En nu is het weer weekend. Het zal er 1 van lezen en klussen worden. Mij hoor je niet klagen :)

Fijn weekend en tot volgende week!