donderdag 11 februari 2016

De Inspiratie Rolodex

Een tijdje geleden hadden mijn ouders het voornemen om te gaan verhuizen. Dat had tot gevolg dat er flink opgeruimd werd om niets mee te nemen wat in het nieuwe huis overbodig zou zijn. Al die spullen werden in het souterrain (of om met mijn woorden te spreken "de kelder") gezet. Toen ik daar doorheen liep riep ik "O maar dat niet! en dat ook niet en dat... en dat ook niet hoor". Nadat het restant afgevoerd was bleef er nog een vol hoekje 'voor Nicole' over. Mijn ouders besloten toch maar niet te verhuizen (Pffff uitstel van executie. Definitief afscheid moeten nemen van mijn ouderlijk huis / zoveel gelukkige jaren valt me toch wel erg zwaar)

Maar goed, een hele aanloop om te vertellen dat ik ook een Rolodex uit het overschot plukte :) Ik dacht dat dat echt retro was, blijken die dingen gewoon nog te bestaan. Maar dat mag de pret niet drukken. 
Een paar weken geleden nam ik hem dan eindelijk mee naar huis en van de week had ik opeens een idee wat ik ermee wil doen. Het wordt een ideeën en to-do klapper.  

In verschillende tijdschriften (en folders) kom ik regelmatig dingen tegen die ik doen of maken wil.


Dat wordt dus een hoop bladeren, knippen en plakken van mooie (en inspirerende) plaatjes. 


Al doende word ik er helemaal blij van. De Flow is natuurlijk altijd leuk om doorheen te struinen maar de 101 Woonideeën, wat was ook dat een leuk blad! Helaas bestaat het niet meer. 


Uiteindelijk moet het er ongeveer zo uit gaan zien. (Met de kaartjes natuurlijk in de klapper :) Ik heb alweer zoveel leuke en handige dingen voorbij zien komen! 

Er zitten zo'n 500 kaartjes in dus ik ben nog wel even bezig. Maar ik heb geen haast. Ik heb geluisterd naar de wijze woorden als reactie op mijn vorige bericht. Morgen is er nog een dag, volgende week is er weer een week, ik stop al mijn ideeën in de geduldige Rolodex kijk waar ik zin in heb en bijt me daarin vast. 

3 opmerkingen:

 1. geweldig idee! mooi ook! en ja, de 101...van mij mag die terugkomen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-))) Top!
  Jij hebt nu al de gezelligste rolodex van de héle wereld!
  Nicole's Rolodex...
  Rangschikt
  Ongelofelijk
  Leuke
  Onderwerpen
  Deksels
  Enthousiast en
  Xtravagant
  :-)))
  Ik weet het, ik sla wel eens door... :-)))
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen