woensdag 18 mei 2016

Sfeertje hè.

Jaren geleden kreeg ik van "sinterklaas" een graveerapparaatje. Volgens de sint kwam het uit de 5 gulden bak bij de bouwmarkt. Het was een simpel dingetje op batterijen en met een adapter. Maar hoewel eenvoudig heeft het heel wat graveerkunststukjes doen ontstaan. Glazen, huwelijkscadeaus, afscheidscadeaus en zelfs het portret van manlief op een snoeppot voor zijn dochter.


Toen ik bij het Kruidvat voor een paar cent een graveerpen zag kon ik hem dan ook niet laten liggen. Leuk om waxinelichtpotjes te maken voor De Proloog dacht ik daarbij. Dus aten we groenten uit pot (en aangezien we dat vaak doen kan er nog wel eens een potje gegraveerd worden ;)


Om te beginnen maakte ik een eenvoudig plaatje. Natuurlijk van een fiets.


Morgen gaat ie mee naar  'de overkant'. Kijken wat 'de wielrenner en de boerin' ervan vinden en als hij in de smaak valt gaat hij in productie.


Gezellig toch, terrasje, drankje, ondergaande zon en een sfeerlichtje. Geluk verzekerd.

7 opmerkingen:

 1. Whoopwhoop gaaf!!! ene ik heb een kelder vol met glazen potjes dus roept u maar :)
  Zie je straks nog even denk ik
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fantastisch!!! Ik wil ook zo'n graveerpen!!!! Bij het Kruidvat zei je? Mooi fietske tekende je... ze gaan content zijn aan de overkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. amai, nog niet! Super content! Cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! O, jee, dat zou ik ook wel eens uit willen proberen.... Ik hoop dat ik dit weer "vergeet";-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk. Ik lees net dat Akkelien het ook wel eens wil uitproberen. Misschien een gezamenlijk projectje voor Akkelien en mij. Zou leuk zijn. De fiets is in ieder geval prachtig geworden en wat een leuk effect als het lichtje brandt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super!! Kei goed idee!,
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen