maandag 29 augustus 2016

Huishouden

Als er iets niet bovenaan mijn lijstje van favoriete bezigheden staat dan is het huishouden. Maar ja, je ontkomt er niet aan als je niet volledig wilt versmeren. Dus verzamelde ik alle moed, greep mezelf bij de lurven en ging aan de slag.


Alles weer netjes op zijn plek. Stofzuiger erdoorheen. Wasje draaien en een volgelopen wasmand weer leegstrijken.


Strijken doe ik het liefst in de keuken. Niet vanwege de keuken maar vanwege de grote tafel waar mijn laptop op staat waarop ik muziek luister of  een uitzending gemist bekijk.


Even een natte lap door de badkamer en rat Tut voorzien van een schone kooi.


Al met al ben ik dan weer een hele dag onder de pannen. Maar als ik vervolgens met Playmobil de klusjes kan gaan uitbeelden voor een blogbericht wordt het toch nog leuk. Moeten de ramen niet ook nog gezeemd? ;)




9 opmerkingen:

  1. Goedemorgen, normaal reageer ik niet op blogs , want ik lees alleen nog maar omdat ik de energie niet heb om te reageren steeds. Maar deze keer wilde ik het wel omdat ik je wil laten weten dat ik iedere keer weer enorm uitkijk of er afweer een nieuw bericht op jouw blog staat. Jouw blog is een van mijn favorieten en ik geniet er iedere keer weer zo erg van. Ik mis het om geen verhalen meer te schrijven, maar jij maakt dat meer dan goed. Ik wil je dan ook enorm bedanken voor alle moeite die je dan ook doet. Blijf alsjeblieft door gaan, je maakt mijn leven mooier. Heel veel liefs van * Haakjuffie *

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oh, blij je te horen! dikke kus!

      Verwijderen
    2. O wauw Haakjuffie, dat is wel een enorm compliment. Ik hoop dat mijn blog je blij blijft maken. Ik doe mijn best. Jij hebt mijn leven ook verrijkt door me op het spoor te zetten van Tuinderij Ganzert. Daar heb ik Roodstaart en Mascotte ook ontmoet. Jammer dat je zelf niet meer bloggen kan. Gelukkig heb je je mooie blog nog wel online staan. En als ik hier de reacties zo zie zijn je fans je nog lang niet vergeten :) Liefs Nicole

      Verwijderen
  2. Wat een mooi compliment van Haakjuffie, Nicole!!!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, wat leuk om weer eens iets van Haakjuffie te lezen!
    En wat was dit ook weer geweldig, het huishouden in Playmobil-stijl! Ik heb net een heel vies klusje gedaan: de wastafel liep helemaal niet meer door en nu wel. Dankzij dat vieze klusje. Ik vind dat ik nu als beloning heel veel blogjes mag lezen :-)
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. inderdaad weer geweldig tof gedaan!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een fantastisch compliment van Haakjuffie en helemaal terecht! Je krijgt het voor elkaar om zelfs de huishoudklusjes er leuk uit te laten zien :-))
    Lieve groetjes,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig hoe jij je huishoudelijke klusjes toch nog leuk kan verwerken met de popjes in je blog!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen