vrijdag 16 februari 2018

Antwoorden ja of nee

De 40 dagen bloggen challenge gebruik ik om na 40 dagen te eindigen met een gesmeerd lopend blog. Dus hier nog één vraag. Als ik dagelijks blog wil ik natuurlijk dat het voor mijn volgers een feestje  is om even langs te komen . Dat kan zijn doordat het onderwerp aanspreekt maar het kan ook zijn om de interactie. Tja en daar schort het op mijn blog nogal aan. Een reactie van jullie wordt zeer zelden door mij beantwoord.


Na een reactie kun je een vinkje zetten om aan te geven of je een seintje wilt krijgen bij vervolgreacties. Eerlijk gezegd vink ik dat zelf maar zelden aan als ik een reactie geef op een bericht. De seintjes rezen de pan uit met al de social media. Dat neemt niet weg dat mijn reacties zeer gemeend zijn.

Misschien moet ik niet bij alles op safe willen spelen maar op dit onderdeel wil ik het toch graag weten. Hoop je altijd op een reactie, af en toe, alleen als je een vraag stelt of ben je net als ik en zet je geen vinkje? (Of denk je Sh*t waarom maakt ze daar een onderwerp van ;)

15 opmerkingen:

 1. haha ik wist niet eens dat je een vinkje kunt zetten dat ik bij deze heb gedaan. Maar krijg ik dan alleen een melding van jouw antwoord of ook van anderen die een reactie plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij van alle reacties. Soms krijg ik nl nog een melding 'uit het niets'. Maar je gaat het ontdekken bij dit blogbericht :)

   Verwijderen
  2. idd van alle reacties maar je kunt je er ook voor afmelden als je je antwoord hebt gekregen

   Verwijderen
 2. Ik zet enkel een vinkje, als ik antwoord op mijn vraag wil. En ja, ik gpheb altijd graag dat naderen een reactie plaatsen... dat bevestigt ons als blogger, toch?!
  Fijne groetjes Sofie, tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vinkje krijgt de blogger niet te zien. Ik neem maar aan dat je dan expliciet een vraag hebt gesteld en anders niet meer checkt of er nog een reactie op je reactie is gekomen.

   Verwijderen
  2. Maar ik kan toch bij het plaatsen van een reactie, zoals nu, hieronder rechts aanduiden of er een ‘melding sturen’ moet aangevinkt worden. Zo krijg ik een mail waarin staat dat jij, of een ander ook nog een reactie plaaatste op dit blogbericht.

   Verwijderen
  3. Ja ik bedoelde dat ik het vinkje niet zie en niet weet of je een antwoord verwacht maar op vragen zal ik voortaan altijd antwoorden.

   Verwijderen
 3. Omdat ik weet dat het leuk is dat er gereageerd wordt, reageer ik zelf ook vaak. En als ik een vraag stel, kijk ik later of er ook een antwoord op kwam. En als ik echt iets wil weten, probeer ik er op een andere manier achter te komen, door bijvoorbeeld het mailadres te zoeken of via facebook of zo.
  Ik vind jouw reacties altijd super leuk! Dank je wel daarvoor!
  En ik vind je blogs ook altijd ALTIJD leuk :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vink het altijd aan, meer om de reacties van anderen te lezen te krijgen en soms de jouwe. Ik reageer zelf niet zo vaak meer op reacties op mijn blogberichten en dat heeft te maken met tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is het hè. Het wordt een dagtaak en daar moet je maar tijd voor hebben. Bloggen, lezen, reageren, terug reageren. Het moet wel leuk en zinvol blijven. Vragen zal ik voortaan in ieder geval gaan beantwoorden :)

   Verwijderen
 5. Ik vink het nooit aan en kijk eigenlijk nooit terug naar blogposts die ik reeds gelezen heb. Zelf antwoord ik echter soms wel op reacties op m'n blog. Mmm.. Beetje dubbel van mij eigenlijk nu ik er zo over nadenk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu jij zegt "beetje dubbel" denk ik opeens dat het wel leuk is voor latere lezers. Dus niet zozeer voor jou nu want jij ziet dit toch niet meer maar wel voor een ander (hallo ander :) die hier ooit terecht komt en de interactie ziet. Hmmm zet mij weer aan het denken.

   Verwijderen
 6. Ik vink het wel altijd aan. Op m'n eigen blog reageer ik soms wel en soms niet. Vragen probeer ik wel altijd te antwoorden. Het moet wel allemaal een beetje leuk en spontaan blijven hè. XxX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo is dat. De boeken spreken van beantwoorden. Dat wilde ik even onderzoeken. En als ik de reacties zo lees is het geen kwestie van moeten en dan blijft het precies leuk.

  BeantwoordenVerwijderen