woensdag 25 mei 2016

Social media verarmt?

Dit is mijn kaartenrek gevuld met social media geluk. Hij zit vol met blije spulletjes die ik dankzij het internet heb ontdekt.  


Er wordt niet altijd even positief gesproken over het social media tijdperk maar wat als het er niet was geweest... Het is maar de vraag of ik Oscar en zijn baasjes dan had ontmoet. Hij woont slechts een paar kilometer verderop maar dat ontdekte ik door het blog van Haakjuffie. Zij had het over Tuinderij Ganzert en ik dacht Ganzert? Hé die hebben we hier ook...


En het blog van Ing-things. Zo creatief en inspirerend met mooie teksten die mij steeds weer deden doorzetten om te blijven bloggen. Jammer genoeg kwam ik er pas achter dat zij ook in de buurt woonde toen ze alweer was verhuisd :)


Of Els van 'Dingen die fijn zijn'. Zij was de eerste die op mijn blog reageerde en me zo in het wereldje van gezellige blogsters bracht. Ze hangt geluksvisjes en laat geluksplanten achter voor de gelukkige vinder, heeft een LeEsclub die ook mij weer aan het lezen heeft gekregen en ze verkoopt mooie Echte Els kaarten en notitieboekjes. Post van Els is altijd een feestje!


En ondertussen groeit mijn lijst met blogs die ik volg en de lijst met volgers van mijn blog. Af en toe waag ik een kansje bij de verschillende give aways en soms met succes. Zo leuk. Zoals de leuke snailmail van Ageeth van Ogenzalf met o.a sweet pea zaden.


Of de give away van Akkelien van De Breimeisjes. Laat ik nou net op zoek zijn geweest naar plastic canvas! Even mijn lijstje projecten afwerken en dan leuk aan de slag.


Vandaag vielen de kralenkunstwerkjes van Maddy van Maak het ff door de bus. Maddy leerde ik kennen door Tuinderij Ganzert en De Proloog in wording en eenmaal volger op Instagram ontdekte ik bij haar de leuke tashangers, broches, oorbellen, stekenhouders etc. Mijn vroegere poezen Siouxie en Vyvian en mijn liefde voor fotografie en tulpen. Klein maar fijn!


En zo zijn er nog veel meer blogs en Instagramaccounts zo mooi,  leuk, inspirerend en gezellig


Zonder de social media was De Proloog ook nooit op mijn pad gekomen. Social media verarmt? Echt niet. In mijn geval zeker niet. Sterker nog. Het heeft mijn leven enorm verrijkt!

10 opmerkingen:

 1. Moooooi en ik deel je mening xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge, fijne blogpost. Wat je schrijft is waar, ik zal er aan denken als ik me weer eens rot erger aan o.a. loze Facebookvriendschappen.......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. _bloos- en blij voor je!
  En ja he, mijn leven is ook al veel rijker en fijner!
  Zo ken ik bijvoorbeeld: jou! Dikke kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, mooie blogpost! Ook ik geniet altijd erg van blogland en alle blogvriendinnetjes :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een feestelijk blogbericht. Ik vind het ook genieten allemaal X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker inspirerend en vast en zeker gezellig. Ik ben het helemaal met je eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wanneer mooie blogpost, ben het helemaal met je eens.
  Je hebt een mooi blog, ik kwam je via via tegen.
  Ik ga je zeker bij Bloglovin volgen
  Met warme groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik ben het met alle vorige spreeksters eens. Bloggen is fijn!

  BeantwoordenVerwijderen