maandag 8 mei 2017

Niet omdat het moet maar omdat het mag

Twee weken dagelijks bloggen heb ik nu achter de rug. Ik weet niet of het een blijvertje is. Sterker nog, ik had me stellig voorgenomen deze derde week weer terug te gaan naar 2x in de week of misschien zelfs alleen de vrijdag. 


Maar nu is die stelligheid weer aan het wankelen geslagen. Aan de ene kant ben ik niet zo goed in 'praatje pot' maar als ik de afgelopen week mijn berichten terugkijk is het me toch niet slecht afgegaan. Hoewel je praatje pot voor mijn gevoel zo uit je mouw moet kunnen schudden en dat was niet het geval.
Dus nu neem ik mij voor week 3 te gebruiken om daar flink op te oefenen. Mezelf de ruimte te geven de blablabla boven aan mijn blog echt in de praktijk te brengen. Niet alleen in tekst maar ook in gevoel. Een kleine aanmoediging kan ik daar wel bij gebruiken ;) 

Ondertussen haak ik geduldig verder aan de sprei. 10% van de basisrondjes zijn al af. Dat klinkt beter dan nog 500 rondjes te gaan!

Fijne week  en tot morgen?

19 opmerkingen:

 1. Ik lees ze iedere keer met veel plezier, die "praatjes" van jou. En wat heb je er vandaag ook weer mooie "plaatjes" bij, daar wordt een mens toch helemaal blij van!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne week en succes met je praatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het erg leuk om jouw praatjes te lezen, dus ik hoop dat je het door gaat zetten!
  Het wordt vast een schitterende sprei. Maar wat zal het veel werk zijn om alle draadjes weg te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, leuk dat je meeleest. Oei ja, die draadjes...

   Verwijderen
 4. Als ik op facebook weer een post zie van je prietpraat dan ga ik gelijk kijken. Het is leuk om te lezen. Wat een werk zeg al de rondjes haken......o ja je moet groetjes hebben van FleurtjeMijn 😊 (ook aan RoosjeMijn natuurlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hartstikke leuk. De groetjes terug van ons aan jou en FleurtjeMijn. Xx

   Verwijderen
 5. Schrijfklets maar lekker door hoor, ik vind het elke dag weer een feestje. Aangezien ik ook meer van de beelden dan de woorden ben, begrijp ik wel wat je bedoelt (denk ik). Niet lullen maar poetsen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De rondjes zien er al heel leuk uit en ik supporter voor je ( voor het haken en het bloggen) !
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het bloggen gaat je goed af. De eerste rondjes zien er goed uit, mooie kleurencombinaties. Doe zo verder met allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha ha, dat zijn veel rondjes en een goede manier van bekijken, 10% is klaar.
  Zo is het maar net :) Je hebt een gezellige blog en ik vind het knap dat je zo vaak blogt, ik red dat niet, geniet ik gewoon bij jou mee :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ik eigenlijk ook niet omdat ik nog zoveel meer wil maar door te oefenen en de lat anders te leggen (proberen) gaat het mij hopelijk toch lukken.

   Verwijderen
 9. Het is dan ook superknap om zoveel te bloggen!
  Ik vind dat je het super doet!
  Ik daarentegen heb het laatste... eh... half? jaar moeite met regelmatig lezen...
  Maar het is dan wel leuk om wat langer op een blog (in dit geval dat van jou) te blijven hangen. Maar eh... ik ga snel lezen over je rondjes. Heb ik dat nou helemaal gemist? Vast wel, muts die ik ben :-)))

  BeantwoordenVerwijderen