woensdag 3 mei 2017

Zwaan kleef aan

Ja hoor, daar is hij weer. Mijn Zwaan kleef aan. Floris de onverbeterlijke. Maar ik klaag niet hoor. Dit is toch precies waar je katten voor hebt...


En nog een keer: Ja hoor, daar zijn ze weer. Arne en Carlos. Maar in dit geval ben ik de Zwaan kleef aan. Wat ben ik blij met hun boeken! (Nee ik word niet gesponsord ;)


Door de jaren heen heb ik een enorme mand met acrylgaren verzameld. Dat was het garen wat ik gebruikte totdat ik katoen ontdekte. Sindsdien staat de mand maar te staan. Maar nu niet meer. Ik heb hem naar beneden gesleept en ben begonnen aan die prachtige sprei uit het boek Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten.


Het boek zegt dat het een leuk project is voor iemand met veel geduld en tijd dus dat komt wel goed (haha). Ik heb zowaar eens geen haast om het af te krijgen en het haakt lekker weg tijdens een autorit of als je even niet echt na wil denken. Het duurt even maar dan heb je ook wat want wat is hij mooi!

6 opmerkingen:

 1. Leuk dat je die gaat haken! Een goed idee om daar al je acryltjes voor te gebruiken :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bloemenpracht, dat wordt het mooiste sprei ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, leuk zijn die hakende mannen. Ik heb ook al heel veel filmpjes gezien van de mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk boek, ik heb het pas aangeschaft via Marktplaats :-)
  Veel haakplezier, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahaaa! Dat gaat het worden! Superdepuper!
  Grappig; ik was eerst van de katoen, maar voor dekens gebruik ik liever acryl; goed wasbaar, minder zwaar en lekker warm. Liefst zou ik (superwash) wol gebruiken, maar da's toch een beetje prijzig voor een deken...

  BeantwoordenVerwijderen