vrijdag 17 november 2017

SpijkerGoed

De 50 voelde als een soort deadline. Raar woord eigenlijk. Zeker als je het ziet in de context waarin ik het bedoel, namelijk een nieuw begin. Onderdeel is de metamorfose van het huis door gezellige zelfmakers. Zo waren er al de kleedjes en zijn er ook de kussens.


Hoe leuk is het als gezellig en praktisch samen kunnen gaan. Vandaar dat ik deze 2 achterzakkenkussens maakte. 1 voor mij voor mijn haakwerkje en 1 voor B voor de afstandsbedieningen ;)


Al eerder maakte ik 2 grote kussens voor de katten waar dagelijks dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Geen lekkerder plekje dan voor het raam bij de verwarming. Op de vensterbank houd ik expres een plekje vrij voor uitgestrekte pootjes en het uitzicht.


Omdat ik nog kussens over had maakte ik er nog 2. Dat kleedt de banken nog meer aan. De banken die hoognodig aan vervanging toe zijn en daarom niet op de foto mogen :)


En zelfs de bedjes van de ratjes zijn van spijkergoed. In huize PriePraat zijn we er allemaal blij mee.

Aan de kast hangt dan ook een letterbord met de quote:

You can never own to much denim.

Fijn weekend!

7 opmerkingen:

 1. Spijkergoed idee ;-) Geweldig materiaal ook. Ik heb ook nog heel veel oude spijkerbroeken, daar zou best eens iets mee gedaan kunnen worden, maar ja, ik ben meer een haak- en breimeisje!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben het helemaal eens met je quote! Je hebt er mooie en handige spullen van gemaakt. Vijftig tinten blauw Nicole <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke quote. Kan ik me ook goed in vinden.
  Super handig die kussens met die achterzakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Héél mooi allemaal!! Die kussens lijken me superhandig! En hier zijn de vensterbanken ook leeg voor de poezen :-) PS: Prachtige foto van de ratten hun achterkant ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig recyclagewerk heb je gemaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent hardstikke hip :) zag toevallig afgelopen week van die spijkergoed kussens in de winkel. Mooi, leuk én handig, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. *Proest!* Ook mijn banken mogen niet op de foto! Heerlijke banken, maar smoezelig en bedekt met dekens en kussens. Het was een dure bank, maar tja.... als je graag je hondje naast je op de bank hebt, blijft er na zo’n 9 jaar niet zo’n strakke bank meer over... jammer dan. Kleden en kussens kunnen gewassen worden en wat is er fijner dan knus samen op de bank kruipen?
  Je denim kattenkussens zijn de bom!

  BeantwoordenVerwijderen