woensdag 14 februari 2018

40 dagen bloggen

Na wéér ruim twee weken van stilte begin ik vandaag aan de '40 dagen bloggen challenge' waar ik mij voor heb aangemeld. 40 dagen aaneengesloten bloggen. Een hele uitdaging kan ik wel zeggen. 
Een uitdaging die er voor moet zorgen dat ik mijn zwijgen doorbreek. Nee geen grote geheimen. Die heb ik niet (of houd ik geheim :) maar gewoon een praatje 'van alles'. 


(met een plaatje 'van alles' :)

Heel lang geleden kon ik nog uren aan de telefoon zitten. Ik kan mij er geen voorstelling meer van maken. Later werd dat dagelijks mailen. Tot de omstandigheden veranderden. Vanaf dat moment bleven de gebeurtenissen zitten in mijn hoofd en gingen ze stapelen. Omdat in die tijd niet alles van een leien dakje ging was dat niet handig. 
De laatste druppel was een noodlottig ongeval waardoor ik als tijdverdrijf ging haken. Een helende bezigheid omdat het tellen maakte dat ik weinig kon denken en dat voelde fijn en dat voelt het nog. Maar er komt een moment dat ik toch echt het dagelijks leven weer toe moet laten. Weer vol moet gaan leven.
Zou dit dan het juiste moment zijn? Ik waag de sprong. Vanaf vandaag ga ik dagelijks bloggen over wat ik doe en deed, vind en vond, denk en dacht én natuurlijk als vanouds wat ik maak en maakte. En ik heb er zin in :)

15 opmerkingen:

 1. Een mooie uitdaging! En wat een mooie dag om te beginnen <3
  Liefs,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een fijn vooruitzicht voor ons Nicole! Mocht het toch wat veel van het goede zijn, dan faal je niet maar stuur je bij X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vrees voor een overload blijft. Het is vooral dat wat ik los moet laten. En inderdaad geen falen (maar dan wel bijsturen :)

   Verwijderen
 3. Super dat we ons nu elke dag op een bericht van jou mogen verheugen. Zoals Ageeth reeds verwoordde, lukt het een keertje niet, dan is dat helemaal niet erg. Fijn om te lezen dat je er zin in hebt en hopelijk helpt het je om je hoofd een beetje leger te maken. Tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bevind mij in een warm nest van volgers. Dat is wel een hele fijne ervaring en helpt enorm moet ik zeggen. Fijn dat jij er ook bij bent met je op mijn lijf geschreven blog.

   Verwijderen
 4. Ik kom je ook een beetje aanmoedingen! De dingen loslaten door erover te schrijven kan heel veel deugd doen. Ik kom elke dag meelezen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig. Jij kan ervan meepraten. Jij ook veel succes en ook ik lees met je mee :)

   Verwijderen
 5. Dapper van je! Niet alleen deze uitdaging van 40 dagen bloggen, maar wat je durft bloot te geven. Ik heb het ook moeilijk gehad en ik weet nog goed hoe ik het liefst mezelf de hele dag opsloot en alleen maar haakte of tuinierde. Het zijn kleine stappen richting terug jezelf vinden, maar ik sta achter je! En als het moet zet je een stapje terug of blijf je even staan, dat geeft niet. Neem je tijd!
  Dikke knuffel, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartverwarmend Sigrid. Dankjewel. Ik hoop dat jij ook ook weer helemaal terug bent in een goed vel. (ondanks dat de herinneringen en de levenservaring natuurlijk altijd blijven.) Xx

  BeantwoordenVerwijderen