maandag 26 februari 2018

Smoel

Terwijl ik doorlees in het Blog boek neem ik ook het uiterlijk van mijn blog onder de loep. Eigenlijk weet ik al een tijdje dat de Home pagina niet klopt. Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram...  Je hoeft maar op een link te klikken (of liever niet eigenlijk) om te zien dat er weinig of niks gebeurt. Ook de header vind ik te rommelig en in het boek las ik dat de About pagina een belangrijke is. Werk aan de winkel. Door de Throwback Thursday kwam ik mijn tekeningetjes weer tegen waaronder een ontwerp voor een header die het nooit gehaald heeft. Hoewel ik wel twijfel over de 'professionaliteit' ervan ga ik hem toch een beetje aanpassen en gebruiken. PriePraat krijgt een andere smoel. Een echte PriePraat smoel. Mijn smoel en ik kom er gekleurd op te staan :) 

5 opmerkingen:

 1. Leuk, je bent goed bezig!
  En toch: wees ook wat lief voor jezelf! De meeste linkjes doen het wel! En ik vind die fotootjes juist zo leuk :-)
  Die tekening is super!
  Succes met alle veranderingen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn! Ik ben benieuwd! Ik vind je header nochtans wel heel origineel nu hoor en echt typisch in jouw unieke stijl. Maar die tekening wordt vast ook typisch jou!
  Ja, een blog, het is toch wel veel werk hé. Ik moet ook nog eens enkele dingen aanpassen maar ik zie er wat tegenop. Succes ermee nog!

  BeantwoordenVerwijderen