zondag 21 september 2014

Hoi!

Misschien wel leuk om even iets meer over mezelf te vertellen.

"Ikke" ben Nicole. 
Samen met manlief, de ragdolls Annabelle en Floris, de 2 koikarpers, 2 roodkoppapegaaiamadines en 2 gouldamadines woon ik met veel plezier in een klein dorpje in de Betuwe. 


Mijn creatieve genen heb ik geërfd van mijn opa en oma van moeders kant. Ik weet niet beter dan dat zij altijd aan het knutselen waren met veel leuke aandenkens tot gevolg. Zij vormen dan ook een grote inspiratie voor dit blog.

Van kleins af aan ben ik zelf ook creatief bezig. Tekenen, schilderen, kleien, knippen, plakken, haken, breien, weven, macrameeën, zagen, timmeren, fotograferen... 

Zoals in de kop van mijn blog al te lezen was ben ik geboren in de jaren 60 (oké laat ik er niet omheen draaien 1967). Hebben de jaren 70 mijn basis gevormd, ben ik in de jaren 80 een vrijgevochten tiener geweest om vervolgens vanaf de jaren 90 bij een baas mijn eigen brood te gaan verdienen.

In 2012 heb ik mijn baan in de wilgen gehangen om me volledig te storten op het creatieve d.m.v een blog. Hier ga ik herinneringen ophalen uit het verleden, inspelen op de creatieve mogelijkheden van het heden en maken, vooral veel maken.

(En stiekem hoop ik dat ik jou, als je denkt niet creatief te zijn, weet te porren eens iets te maken en te ontdekken dat ook in jou een kunstenaar schuilt ;) )