maandag 25 januari 2016

Nooit te oud om te spelen

Op het doosje staat 4-10. Daar bedoelen ze toch niet de leeftijd mee? Dat er een ondergrens aan zit kan ik snappen. Er zitten immers kleine stukjes bij maar om nou de bovengrens te stellen op 10...

Gelukkig heb ik een argument om het in huis te hebben (alsof ik dat nodig heb)  namelijk 5 kleinkinderen die ik 'opgroeien met playmobil' toch niet wil onthouden. Maar als ik heel eerlijk ben mogen ze niet met alles spelen. Sommige spulletjes zijn 'van oma' ;)

Dat ik van knutselen hou is inmiddels wel bekend maar nu ik hier vrij aan het bloggen ben geslagen vind ik het ook leuk om wat meer van mezelf te laten zien en herinneringen te delen (vooral de korte anekdotes)  en dat ga ik doen met playmobil.  Zo zocht en vond ik van het weekend een spinnewiel. Binnenkort daarover meer.Maar vandaag geen tijd om te spelen. Het huis roept. Met al mijn geknutsel is er teveel van boven naar beneden gekomen wat in een te snelle beweging weer naar boven verdwijnt (of halverwege blijft steken :) Tijd dus om weer ruimte te creƫren en alles terug op zijn eigen plek te zetten!