dinsdag 7 maart 2017

Dinsdag Poppendag

Op de valreep nog een dinsdag Poppendag berichtje. Zie hier mijn poppenverzamelingen. Wat niet opzettelijk begon als een verzameling overigens maar zo als dat gaat: Je koopt er 1, dan nog 1 en voor je het weet ben je aan het verzamelen. Ik kocht een Blythe poppetje van The Littlest Petshop. De echte Blythe poppen zijn idioot duur en dit was een leuk alternatief.  Inmiddels is het poppetje veranderd in een volledig plastic variant. Dan vind ik deze toch leuker en omdat ze niet meer in de handel zijn wordt het nog een collectors item ook.

En hoe kon dat nou toch gebeuren. Een verzameling beeldjes. Dat had ik echt niet achter mezelf gezocht. Totdat ik een header zocht voor mijn blog en op het idee kwam om met de beeldjes de onderwerpen weer te geven. Zo zie je een postbode, een lezend meisje, een tuiniertje, een appelmeisje, een huisvrouwtje en een meisje met paraplu. Waar die voor staat op mijn blog?? Geen idee. Ik denk dat ook hier het verzamelvirus heeft toegeslagen :)En natuurlijk mijn Playmobil. In aantal gegroeid vanwege het "Mijn leven in Playmobil" onderwerp. Voor de foto even in een ouderwets poppenhuis gezet maar normaal gehuisvest in de Playmobilhuizen. 

Over poppenhuizen gesproken. Daarvan heb ik er 'maar' 5 (of als ik de Playmobilhuizen meerekent 8). Ik denk dat je ook daarbij wel kan spreken van een verzameling :)