maandag 7 december 2015

Wollig weekend

En wel in de letterlijke zin van het woord. Ik heb gehaakt en gebreid, weer uitgehaald en weer gehaakt en gebreid. Ik was immers nog bezig met het haken van het dekentje voor de katten en dat wilde ik natuurlijk af hebben. 


Ook had ik huisgesponnen wol meegekregen van Tuinderij Ganzert en mijmerde ik wat ik daar zoal mee zou kunnen doen. Passend bij de tijd van het jaar en als een reactie op een eerder bericht over de gevaarlijke netjes om de vetbollen heen besloot ik er wat vetbolhangers van te haken. Puur natuur en als het voederseizoen plaats maakt voor het broedseizoen weer te vullen met pure schapenwol. (Als ze het netje dan niet al lekker opgeplukt hebben  :)


Morgen ga ik bij de Tuinderij Ganzert langs. Kan ik de hangers gelijk laten keuren en kijken of er een vervolg op kan komen. En omdat ik nu niet weet of het morgen een binnen of buitendag wordt en of het weer daar rekening mee houdt heb ik van 2 laatst gekochte bollen wol een kol en handwarmers gebreid. Zo ben ik gelijk klaar voor de winter :)