vrijdag 10 februari 2017

Blij maken

Mijn hoofddoel in het leven is denk ik toch wel anderen bij maken. Ik word blij van blije mensen dus dat is een win win. 
Ik schreef al eerder dat ik meedoe aan het postengel initiatief en dus maakte ik de afgelopen 2 weken voor 2 instagrammers speciale post. 1 pakketje verstuurde ik al vorige week en vandaag ging het 2e pakketje op de bus. 


Natuurlijk stuur ik het liefst iets wat ik zelf heb gemaakt en waarvan ik denk dat de ander er blij mee is. Daarom speur ik de ontvanger haar instagram af om ideeën op te doen. In dit geval houdt ze van felle kleurtjes en had ze mee gedaan aan een give away van een macramé muurhanger maar niet gewonnen. 
Ik hoop dat de mijne een leuke troostprijs voor haar is.


Ik maakte nog een hartjesslinger voor het #365slingers project en haakte nog een armbandje met klavertje vier sluiting. Tot slot reeg ik nog een reeks letterkralen van haar instgramnaam aan een draadje met een zilverkleurig hangertje van een bolletje wol. Ik denk dat het wel een pakketje is geworden waar ze blij van wordt.


Inpakken en wegwezen nu. Hopelijk komt het morgen aan. De laatste dag van haar postengel 2 weken en ik weer klaar voor de volgende uitverkorene :)

Ik wens jullie een blij weekend. Het mijne kan niet meer stuk met de komst van BellaDonna...