dinsdag 28 juni 2016

De léuke rollen doe ik natuurlijk zelf :)

Om de verjaardag van 2 vriendinnen te vieren ging PriePraat vandaag op pad. Ze had een High Tea geregeld in Ijsselstein. Als ik hoor dat er gezellig eten in het spel is ga ik altijd een beetje (on)opvallend in de weg lopen. Je weet maar nooit ;)


En YESSS ik mocht mee. Kwam dat even goed uit dat we nieuwe kleren hadden gemaakt voor mijn 'stand in'.  En die kleren passen mij natuurlijk ook dus kon ik feestelijk in het nieuw. (Een 'stand in' is prima maar sommige rollen doe ik graag zelf). 


Eerst moest natuurlijk de zilveren koets gepoetst want die fungeerde als taxi.


Het klikte gelijk met de dames. Al babbelend liepen we naar naar de theeschenkerij.


Het begon met bonbons, koekjes, cake en lekkere theesoorten. Wat heb ik daarvan gesmuld!


Toen kwamen er scones met clotted cream. PriePraat raakte daar niet over uitgepraat. Clotted cream had ze al heeeel lang niet gegeten. Dat was voor het laatst in een Engelse theetuin in Cornwall. Dat moest ik natuurlijk proeven. En het moet gezegd: Het zal een calorieën bom zijn maar met scones en jam onweerstaanbaar.


En of het nog niet genoeg was kwam er óók nog een hartige verrassing. Wraprolletjes met zalm en kruidenkaas, toast met mozzarella, tomaat en pesto, sandwich met kip, quiche, en een crosti met tonijn. Mijn buikje raakte aardig vol.


Toen ik vertelde dat ik over ons uitje wilde gaan bloggen vroegen ze of ik ook wat op de gastenmuur wilde schrijven. Natuurlijk wilde ik dat. Vriendinnen en een heerlijke high tea. Een leuker samenzijn bestaat er gewoon nie (t)...

Hihi ik heb er nog 1: Kaatje en Co dat is smullen maar zo. (Want ze hebben er ook lekker ambachtelijk schepijs, heel veel bonbons, leuke theecadeaus en nog veel meer.