dinsdag 28 juni 2016

De léuke rollen doe ik natuurlijk zelf :)

Om de verjaardag van 2 vriendinnen te vieren ging PriePraat vandaag op pad. Ze had een High Tea geregeld in Ijsselstein. Als ik hoor dat er gezellig eten in het spel is ga ik altijd een beetje (on)opvallend in de weg lopen. Je weet maar nooit ;)


En YESSS ik mocht mee. Kwam dat even goed uit dat we nieuwe kleren hadden gemaakt voor mijn 'stand in'.  En die kleren passen mij natuurlijk ook dus kon ik feestelijk in het nieuw. (Een 'stand in' is prima maar sommige rollen doe ik graag zelf). 


Eerst moest natuurlijk de zilveren koets gepoetst want die fungeerde als taxi.


Het klikte gelijk met de dames. Al babbelend liepen we naar naar de theeschenkerij.


Het begon met bonbons, koekjes, cake en lekkere theesoorten. Wat heb ik daarvan gesmuld!


Toen kwamen er scones met clotted cream. PriePraat raakte daar niet over uitgepraat. Clotted cream had ze al heeeel lang niet gegeten. Dat was voor het laatst in een Engelse theetuin in Cornwall. Dat moest ik natuurlijk proeven. En het moet gezegd: Het zal een calorieën bom zijn maar met scones en jam onweerstaanbaar.


En of het nog niet genoeg was kwam er óók nog een hartige verrassing. Wraprolletjes met zalm en kruidenkaas, toast met mozzarella, tomaat en pesto, sandwich met kip, quiche, en een crosti met tonijn. Mijn buikje raakte aardig vol.


Toen ik vertelde dat ik over ons uitje wilde gaan bloggen vroegen ze of ik ook wat op de gastenmuur wilde schrijven. Natuurlijk wilde ik dat. Vriendinnen en een heerlijke high tea. Een leuker samenzijn bestaat er gewoon nie (t)...

Hihi ik heb er nog 1: Kaatje en Co dat is smullen maar zo. (Want ze hebben er ook lekker ambachtelijk schepijs, heel veel bonbons, leuke theecadeaus en nog veel meer. 

10 opmerkingen:

 1. Hoi Roosjemijn, dat ziet er gezellig uit en ik geloof meteen dat je lekker gesmuld hebt :)
  Ik snap ook dat je hier zelf naar toe wilde i.p.v. je stand-in :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, wat een gelukje, het lijkt me allemaal heerlijk!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sjongejonge.... Ik krijg er honger van!
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo RoosjeMijn, Wat een heerlijk dagje uit. Een vraagje, ben jij een poppendame uit de Isabelle Kessedijan familie, net als mijn gehaakte poppen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Truus,
   Ik heb er inderdaad wel iets van weg maar ben wat fijner gebouwd ;)
   Ik zie ook een mooie (kleine) Blythe in je profiel. Leuk bij ons is het ook een dolle Blythe boel. Als ik me niet vergis is de hele familie compleet.

   Verwijderen
  2. Truusje, die in mijn profiel staat, is een LPS Blythe. Deze zaten bij de Little Pet Shop diertjes. Mijn dochters en ik hebben daarvan een kleine verzameling aangelegd. Ze wonen hier in het verleden poppenhuis. We zouden ook best een originele Blythe willen. Middelste vraagt er eentje voor haar verjaardag.

   Fijn weekend alvast.

   Verwijderen