dinsdag 9 mei 2017

Dinsdag met RoosjeMijn

Daar ging ik bijna weer de mist in. Geen blablabla praatje maar aan de slag voor een creatief bericht. Wel heel leuk natuurlijk maar niet haalbaar om dat 5 dagen in de week te doen. Bedenken, maken, fotograferen en erover schrijven. Dat is echt  teveel van het goede. 'Gelukkig' bleek ik de juiste materialen niet in huis te hebben. Dan maar met RoosjeMijn de tuin in voor een leuke blablabla foto. Op dinsdag poppendag is het wel leuk om haar voor de foto te laten poseren. De gezelligste foto's zijn die met mooie planten erop dus ging RoosjeMijn op zoek in de tuin. Daar vond ze dit leuke paarse plantje. Het kruipende zenegroen. Een hele leuke bodembedekker die zich in het grint geworteld heeft en daar nu vrolijk om zich heen grijpt.


Ook de Akelei is weer in bloei aan het raken. Eenmaal hebben is houden want als je deze plant neerzet kun je er zeker van zijn dat er jaar na jaar meer en meer bij komen.


Dat geldt trouwens ook voor de kaardebol. Ook die plopt overal uit het grint. Dikke pret voor de puttertjes weer na de bloei. Maar voor de foto ging het eigenlijk om de papaver. Wat wordt het weer gezellig in de tuin.

Dat vond RoosjeMijn dus ook. Eenmaal bewust van al die gezelligheid wilde ze opeens ook een tuin. Of ik een leuk plekje voor haar kon regelen... Was ik alsnog uren druk met zoeken, aangeven en meehelpen voor De tuin van RoosjeMijn.