dinsdag 1 maart 2016

Alles op een rijtje

Vandaag was het weer een leuke ochtend op de tuinderij. Elke week is het er erg gezellig en wordt er een hoop gelachen met de tuinders en de boerin. Na ruim een week druk te zijn geweest met het weer bruikbaar maken van mijn zolderatelier (dat klinkt zo leuk :) kan ik eindelijk alle ideeën die door mijn hoofd buitelen voor Tuinderij Ganzert nog eens op een rijtje zetten én uitvoeren. Vandaag was dat het maken van 2 'houtjes' om armbandjes mee te vlechten. Vanmorgen was ik druk met schaar en karton en vanmiddag heb ik mijn figuurzaagmachine onder het stof vandaan gehaald en in ere hersteld.


Het idee van de vlechtster is niet nieuw maar om er een echt Ganzert-tintje aan te geven heb ik hem in de vorm van een bloem gemaakt. Natuurlijk heb ik hem gelijk even uitgeprobeerd om te kijken of hij lekker werkt en ik kan je zeggen: Hij gaat als een tierelier. (Daar hou ik van :)


Ik had ook al een rechthoekige gemaakt maar terwijl ik zo aan het vlechten was begon het me opeens te zoemen. Een vlechthommel, hoe leuk is dat! 
Morgen dus nog maar een keer achter de zaagmachine. 
Een geel, zwart, wit en rood likkie verf erover en vlechten maar...