vrijdag 16 februari 2018

Antwoorden ja of nee

De 40 dagen bloggen challenge gebruik ik om na 40 dagen te eindigen met een gesmeerd lopend blog. Dus hier nog één vraag. Als ik dagelijks blog wil ik natuurlijk dat het voor mijn volgers een feestje  is om even langs te komen . Dat kan zijn doordat het onderwerp aanspreekt maar het kan ook zijn om de interactie. Tja en daar schort het op mijn blog nogal aan. Een reactie van jullie wordt zeer zelden door mij beantwoord.


Na een reactie kun je een vinkje zetten om aan te geven of je een seintje wilt krijgen bij vervolgreacties. Eerlijk gezegd vink ik dat zelf maar zelden aan als ik een reactie geef op een bericht. De seintjes rezen de pan uit met al de social media. Dat neemt niet weg dat mijn reacties zeer gemeend zijn.

Misschien moet ik niet bij alles op safe willen spelen maar op dit onderdeel wil ik het toch graag weten. Hoop je altijd op een reactie, af en toe, alleen als je een vraag stelt of ben je net als ik en zet je geen vinkje? (Of denk je Sh*t waarom maakt ze daar een onderwerp van ;)