dinsdag 10 mei 2016

Feest

Vandaag was het feest. PriePraat en haar prins waren vandaag 6 jaar getrouwd. Wist ik ook niet hoor maar er vielen 3 kaarten door de brievenbus dus zo kwam ik erachter. Toen ik ze feliciteerde bleek ik opeens deel te mogen nemen aan het feestje. Of ik mee ging naar Tiel... Tuurlijk!  Ik wilde zo graag nog eens op de foto met Flipje dus ik greep mijn kans. 


6 jaar moet gevierd worden met champagne riep ik toen we bij de slijter naar binnen gingen. Maar PriePraat drinkt niet. Zelfs niet bij hoge uitzondering en hij is meer van de whisky. 


Daarna gingen we uitgebreid winkelen. Kijken kijken niet kopen heet dat haha. Moet je dit blik nou zien. Te leuk toch! Misschien kan ik haar nog ompraten.


Na het eten gingen we even naar huis om daarna weer op pad te gaan voor een hapje buiten de deur. Gauw controleerde ik of ik mijn portemonnee wel bij me had om ze met de komst van de rekening te verrassen.


Wat hebben we gesmuld! Lekkere broodjes met kruidenboter, een lekker uiensoepje, chateaubriand omdat hij dat zo lekker vindt en


als afsluiter een smakelijk stuk cheesecake met als extraatje een bolletje ijs en slagroom (vragen staat vrij ;) 


En nu we weer thuis zijn heb ik nog snel even dit bericht getypt zodat ik de rest van de avond kan uitbuiken op de bank. Tot volgende week weer bij 'RoosjeMijn blogt op dinsdag'